Smartphone houder is veilig en multifunctioneel

Smartphone houder is veilig en multifunctioneel

Nederland is een echt fietsland. Ons land is bij uitstek geschikt voor fietsliefhebbers; vrijwel geen bergen, het klimaat leent zich ervoor en de wegen zijn prima. Veel mensen fietsen niet alleen in hun vrije tijd, maar gaan bijvoorbeeld ook met hun fiets naar het werk. Er wordt dan ook vaak veel tijd doorgebracht op de fiets, waardoor mensen onderweg vaak ook gebruik willen maken van hun mobiele telefoon. Handig, om even iemand te kunnen bellen, maar zeker ook om te gebruiken voor navigatiedoeleinden. Als deelnemer in het verkeer, wil je jouw mobiel natuurlijk wel veilig kunnen gebruiken. De smartphone-houder voor de fiets is hiervoor de ideale oplossing.

Smartphone houder scheelt veel geld

In Nederland is het verboden om je telefoon vast te houden, terwijl je fietst. Dat is best lastig als je onderweg iemand wilt bellen of je telefoon wilt gebruiken voor navigatiedoeleinden. Als je besluit om dit wel te doen en de politie betrapt je dan zul je hiervoor een flinke boete ontvangen. Dat is natuurlijk zonde van het geld. Een smartphone houder is hiervoor de oplossing, je plaatst deze op je fiets en je hebt je handen vrij om te fietsen. De navigatie kun je voor vertrek instellen, waardoor je alleen maar op je schermpje hoeft te kijken. Krijg je telefoon onderweg, dan kun je door middel van oordopjes prima een gesprek voeren, waarbij je handen eveneens vrij blijven. Je hoeft nooit meer bang te zijn voor boetes.

Smartphone houder zorgt voor meer fietsplezier

Als je al bellend door het verkeer rijdt met je fiets, voel je jezelf natuurlijk erg ongemakkelijk. Je krijgt afwijzende blikken van mensen en je bent ook niet honderd procent geconcentreerd met het verkeer bezig. Het gesprek wat je aan het voeren bent onderweg is hierdoor ook niet optimaal. Je wordt steeds afgeleid en degene die je aan de lijn hebt, kun je wellicht ook nog eens slecht verstaan. Een smartphone houder schept rust onderweg. Je kunt je helemaal concentreren op de weg en je omgeving. Het wordt weer puur genieten van het fietsen en de omgeving. En als iemand je onderweg belt, zul je merken dat dit een stuk beter communiceert.