Ben jij opzoek naar de beste hostingpartij?

Ben jij opzoek naar de beste hostingpartij?

Ben jij opzoek naar de beste website hosting provider waarmee jij zelf eenvoudig jouw eigen website of webshop kunt bouwen? Dan kan SiteGround zo maar eens de beste hosting provider zijn voor jou!

SiteGround is een erg populaire hosting provider die onder de meeste mensen al wel bekend zal zijn. Wanneer je het namelijk hebt over hosting is SiteGround de eerste partij die je zult horen of zien. Dit komt onder andere doordat SiteGround een van de weinige hosting providers is die door WordPress zelf wordt aangeraden als beste hosting provider.

In deze blog wil ik jou daarom laten zien hoe SiteGround dit voor elkaar heeft gekregen en waarom jij SiteGround zeker moet meenemen in jouw onderzoek naar de beste hosting.

Waarom zou jij moeten kiezen voor SiteGround?

Zoals je net hebt gelezen is SiteGround een snelle, kwalitatief goede en betaalbare hosting provider voor in Nederland. Daarbij worden ze ook aangeraden door WordPress zelf als beste hosting provider.

Verder zijn ze niet voor niets al verschillende keren uitgeroepen tot snelste en beste hosting provider. Toch zijn er ook nog een aantal andere voordelen waarom mensen kiezen voor de hosting van SiteGround in plaats van andere grote internationale hosting providers. Laten we deze redenen daarom maar eens behandelen in deze kleine SiteGround WordPress hosting review.

1. Hostingpakketten voor ieder budget

Een groot voordeel van SiteGround is dat ze hostingpakketten aanbieden voor letterlijk iedereen. Zo bieden ze de standaard shared hosting aan, maar ook specifieke WordPress hosting, WooCommerce hosting, VPS hosting, Cloud hosting en zelfs dedicated hosting. Heb jij een soort hosting gekozen? Dan kun je vervolgens ook nog kiezen uit verschillende pakketten. Hierdoor betaal je nooit te veel, omdat er altijd een pakket is dat perfect aansluit op jouw wensen. Bij SiteGround kun je al terecht vanaf €3,99 per maand

2. Uptime garantie van 99,9%

Naast dat SiteGround erg snelle en betrouwbare hosting levert, leveren ze ook een erg hoge uptime. Zoals je misschien wel weet wordt de uptime aangegeven in een percentage. Dit percentage geeft vervolgens aan hoeveel minuten per jaar jouw website of webshop online staat en dus bereikbaar is voor bezoekers.

Om gevonden te worden in Google met jouw website is een hoog uptime percentage erg belangrijk, want wanneer jouw website offline ligt wil Google deze niet tonen in de zoekresultaten. Kies daarom altijd voor een betrouwbare hosting provider met een hoge uptime. Wanneer je kiest voor de hosting van SiteGround zit dit goed, want hier heb je een uptime van 99,9% en dat is echt super hoog!

3. Geen technische kennis nodig

Ga jij voor het eerst een website of webshop bouwen? Dan zul je ook voor het eerst in aanraking komen met hosting. Dit klinkt misschien erg makkelijk, maar toch is het vaak lastiger dan in eerste instantie wordt gedacht. Zo moet je onder andere de hosting juist instellen, WordPress installeren en het domein koppelen. Bij de ene provider is dit makkelijk dan bij de ander en daarom is een goed onderzoek van te voren erg belangrijk.

SiteGround heeft er daarom voor gezorgd dat het bij hun allemaal zo makkelijk mogelijk wordt gehouden. Zo kun jij na het aanschaffen van een domeinnaam en hostingpakket met één druk op de knop WordPress installeren. Ook het SSL certificaat kun jij met enkele klikken installeren waardoor verzekerd bent van een goed beveiligde website of webshop.

Is SiteGround de beste hosting provider voor jou?

Nu we zijn aangekomen aan het einde van deze mini SiteGround WordPress hosting review is het tijd voor een conclusie, want is SiteGround nu de beste hosting provider voor jou?

Vraag je dit aan mij? Dan kan ik je zeker aanraden om de hosting van SiteGround eens te bekijken. De hosting van SiteGround is namelijk echt top en super betrouwbaar. Ze worden namelijk niet voor niets aangeraden door WordPress zelf. 

Verder is de hosting erg snel, krijg je ongelimiteerde hoeveelheid bandbreedte, gratis e-mail hosting, worden er dagelijks automatisch backups gemaakt van jouw website of webshop en ontvang je ook nog een gratis SSL certificaat.