Accessoires die je niet kunt missen

Accessoires die je niet kunt missen

Ben je erg gehecht aan je apparaten? Denk hierbij aan je smartphone, MacBook en smartwatch. Apparaten die steeds belangrijker worden, omdat een groot deel van ons leven zich hierop afspeelt. We onderhouden er sociale contacten mee, houden er zaken mee bij voor onze gezondheid en gebruiken ze vaak ook voor ons werk. Natuurlijk wil je niet dat jouw apparaten beschadigd raken of vuil worden, voor een MacBook is in dit geval een hoes Macbook ideaal om dit apparaat mee te beschermen. Heb je vaak last van rondhangende snoeren als je apparaten aan het opladen bent? Kies voor draadloos laden en je hebt hier nooit meer last van. Je leest het; accessoires zorgen ervoor dat je nog meer plezier zult hebben van je apparaten. Heb jij ze al?

Bescherm je MacBook

Een MacBook is natuurlijk een geweldig apparaat. Hij is snel, gebruiksvriendelijk en beschikt over veel mogelijkheden. De kans is groot als je een MacBook hebt, dat je hier dan ook veel gebruik van maakt. Dat wil je natuurlijk altijd en overal kunnen doen, bijvoorbeeld in de trein, op het strand of in de wachtkamer bij de dokter. Toch zijn dit ook weer plaatsen waar je MacBook schade op kan lopen. Doordat iemand deze per ongeluk van je schoot af stoot, of als er zandkorrels in je MacBook komen te zitten. Een beschermhoes is hiervoor ideaal; het is een relatief kleine investering, maar waardoor jij wel de zekerheid hebt dat jouw MacBook goed beschermd is. Je kunt kiezen uit verschillende materialen voor je hoes, ook zijn er verschillende prints en kleuren online bestelbaar. Ideaal als je wel graag een hoes wilt, maar ook oog hebt voor stijl en design. Welke beschermhoes kies jij?

Draadloos laden is de toekomst

Waarschijnlijk herken je het wel; een wirwar van draden in een hoekje van je huiskamer of keuken. Vaak worden apparaten dichtbij elkaar opgeladen, omdat sommige hoekjes in de huiskamer of keuken hier nu eenmaal het handigste voor zijn. Toch kan het altijd wel weer een klus zijn om al die draden weer uit elkaar te halen als je apparaat eenmaal opgeladen is. Bovendien kan een draad na verloop van tijd slijtageplekken vertonen, waardoor je deze niet meer goed in het apparaat krijgt. Sterker nog; een slecht snoer kan in het ergste geval zelfs leiden tot brand, dat wil je natuurlijk zeker voorkomen. Draadloos laden is hiervoor de ideale oplossing. Het werkt heel simpel; je legt je apparaat op de lader en hij wordt meteen opgeladen. Je kunt zelf kiezen voor welke oplaadsnelheid je wilt gaan en hoeveel apparaten jij tegelijk wilt kunnen opladen. Ideaal toch?