Een nieuwe GSM scoren tijdens Black Friday

Een nieuwe GSM scoren tijdens Black Friday

Ben jij toe aan een nieuwe gsm? Dat kan een flinke investering zijn. Gelukkig is er ieder jaar Black Friday. Rondom Black Friday stunten veel aanbieders met prijzen van honderden artikelen. Wanneer jij van plan bent een nieuwe smartphone aan te schaffen kan het dus lonen om te wachten tot de Black Friday deals.

Welke GSM komt in de aanbieding tijdens Black Friday?

Ieder jaar is het weer afwachten welke telefoons er precies in de aanbieding zullen zijn. Maar 1 ding is zeker: het zullen er veel zijn. In de vorige jaren zagen we veel aanbiedingen op Samsung, iPhone en Huawei telefoons. De verwachting is dit jaar dat het voor de Huawei telefoons wat minder zal zijn aangezien die door de Amerikaanse boycot een stuk minder populair zijn geworden. Wel zagen we afgelopen jaar de release van de iPhone 12 en Samsung Galaxy S21. De kans is groot dat deze toestellen tijdens de aankomende Black Friday in de aanbieding zullen zijn. Dan kan je de losse toestellen voor tientallen, en soms zelfs honderden euro's minder halen.

Welke opties zijn er allemaal?

Natuurlijk kan je tijdens Black Friday niet alleen gaan voor een los toestel. Je hebt ook de optie om voor een gsm met abonnement te gaan. In dit geval betaal je maandelijks een bedrag voor het toestel en een bedrag voor je bundels. De keuze is hierin enorm, van onbeperkte data tot een 5G bundel. Alles is mogelijk. Het ligt er maar net aan hoe gek je het zelf maakt. Zo heb je al abonnementen voor €15 per maand maar ook voor meer dan €40. Dit ligt aan de grootte van je bundels en aan de waarde van de telefoon. Voor de nieuwste iPhone zal je natuurlijk meer moeten betalen maandelijks dan voor een B-merk telefoon.

Hoe vind je de beste Black Friday deal?

Uiteraard wil je nu weten hoe je deze aanbiedingen gemakkelijk kunt vinden. Het is makkelijk. Er zijn speciale websites die alle Black Friday aanbiedingen voor je verzamelen. Zo is er bijvoorbeeld Blackfriday-deals.be. Op die website vind je een handig overzicht van alle geldige Black Friday aanbiedingen in België. Zo zie je binnen een minuut alle Black Friday deals van Proximus. Ook kun je controleren of jouw favoriete winkel meedoet aan Black Friday en alle solden van die winkel bekijken. Let daarom tijdens Black Friday goed op deze website en mis hem niet. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke Black Friday.