Drie redenen om te gaan werken in de Cloud

Drie redenen om te gaan werken in de Cloud

Je kunt onder andere bestanden bewaren op je computer, op een memory stick of op een server. Het nadeel van het bewaren van bestanden op een computer of op een server, is dat je wel altijd moet werken op deze apparaten om je bestanden te kunnen benaderen. In het geval van het opslaan van gegevens op een memory stick, is dat je deze stick bij je moet hebben om deze bestanden te kunnen benaderen. Bijkomend nadeel is dat je computer, server of memorystick op een gegeven moment vol zit qua capaciteit, waardoor je niet verder kunt werken. Wie werkt in de Cloud hoeft zich over bovenstaande niet meer druk te maken. Wij hebben drie redenen voor je op een rijtje gezet waarom werken in de Cloud ideaal is.

Effectief werken in de Cloud

Als je veel onderweg bent, is het fijn om ook onderweg te kunnen werken. Wie werkt in de Cloud ervaart hoe fijn het is om online werkzaam te zijn. Je hoeft er niet over na te denken dat je de juiste laptop wel meeneemt of dat je memory stick nog wel genoeg ruimte heeft. Je logt in via internet en je kunt aan de slag. Ook als je een keer geen laptop meegenomen hebt, kun je via een ander apparaat gewoon doorwerken. Werken in de Cloud is ook ideaal als je veel gebruik maakt van een flexplek. Werken in een internetcafé is ook altijd mogelijk als je gebruik maakt van de Cloud.

De Cloud is kostenbesparend

Een laptop is na een aantal jaren verouderd. De programma’s werken niet meer goed en vaak is na verloop van tijd ook de schijfruimte benut. Dat geldt ook voor een server, op een bepaald moment zal deze moeten worden vervangen, wat hoge kosten met zich meebrengt. Extra harde schijven en memorysticks zijn dan een mogelijkheid, maar dit is kostbaar en foutgevoelig. Wie werkt in de Cloud hoeft zich niet druk te maken over kosten die je moet maken voor nieuwe hardware of schijfruimte.

De Cloud is veilig

De Cloud wordt beheerd door experts op het gebied van beveiliging. De allerbeste virusscanners worden ingezet waardoor hackers geen kans krijgen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je de laatste update van de beveiligingssoftware wel hebt gedraaid, dit wordt allemaal voor je gedaan. Je bestanden staan veilig opgeslagen, ook hoef je geen back-ups meer te maken. De Cloud is een veilige omgeving, waarin het heerlijk werken is en waarmee je ook nog eens kosten bespaart.