Slimme deurbel maakt je flexibel

Slimme deurbel maakt je flexibel

Je staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar je gebruikt je voordeur vaker dan je denkt! Zeker nu de online aankopen flink toenemen, staat er misschien bij jou ook wel steeds vaker iemand voor de deur die iets af komt geven. Mensen die bij je op visite komen, maken wellicht ook gebruik van je deurbel. Het nadeel van een traditionele deurbel, is dat je thuis moest zijn om bijvoorbeeld een pakje in ontvangst te kunnen nemen. Met een slimme deurbel hoeft dat niet meer. Deze deurbel beschikt namelijk over een camera en een app, waarmee je op afstand alles kunt regelen.

Slimme deurbel voor betere beveiliging

Met een slimme deurbel ben je ook beter beveiligd. Veel slimme deurbellen beschikken over een camera, waarmee je op afstand kunt zien wat er gebeurt. Inbrekers bellen bijvoorbeeld vaak ter controle aan om te controleren of er iemand thuis is. Als je kunt beschikken over een slimme deurbel, heb je direct contact met de mensen die voor je deur staan. Inbrekers zullen met een smoesje weer snel vertrekken. Je kunt op dat moment besluiten om de politie te waarschuwen als je het niet vertrouwd, hiermee bewijs je de hele wijk meteen een dienst. Het kan ook gebeuren dat er iemand ’s nachts aanbelt, dan is het fijn als je kunt beschikken over een slimme deurbel. Veel camera’s bieden ’s nachts prima zicht zodat je goed kunt zien wie er voor je deur staat. Op het moment dat je het niet vertrouwd, kun je altijd besluiten om niet open te doen.

Slimme deurbel biedt veel praktische voordelen

Een slimme deurbel is erg handig om bijvoorbeeld te vragen aan een pakketbezorger of het pakket bij de buren neergezet kan worden. Als er onverwachts een vriend langskomt en je bent niet thuis, kun je aangeven dat je er binnen vijf minuten wel bent. Met een slimme deurbel, hoef je nooit iets te missen. Ook als er een verkoper voor de deur staat, waar je geen zin in hebt, kun je dit op afstand aangeven. Een slimme deurbel biedt hiermee niet alleen meer veiligheid, het is ook nog eens zeer praktisch.