Oude mobiele telefoon nog slim gebruiken?

Oude mobiele telefoon nog slim gebruiken?

Heb je een oude mobiele telefoon? Dan kun je deze natuurlijk nog prima gebruiken om je kind spelletjes op te laten spelen. Je hebt hiervoor alleen maar Wifi thuis nodig en je kind kan ermee aan de slag.

Spelletjes spelen op mobiele telefoon

Dit is niet alleen erg leuk, maar ook heel educatief. Het is dus een slimme manier om je kind iets bij te leren. Als je geen Wifi thuis hebt, kun je altijd nog naar een plek met Wifi gaan. Wist je dat er tegenwoordig ook steeds meer spelletjes zijn die je kind kan helpen bij het leren van de taal? Als je kind moeite heeft met lezen of spelling, kun je hiermee dus ook helpen. Ben je sowieso op zoek naar nieuwe, leuk speelgoed voor je kinderen? Dan doe je er goed aan om eens online te kijken bij het speelgoed van het jaar. Hier vind je een mooi overzicht van het beste speelgoed op dit moment. Gegarandeerd dat je hier prima speelgoed ga vinden voor je kind. Ideaal toch?

Oude mobiele telefoon gebruiken

Je kunt je oude mobiele telefoon ook nog prima gebruiken als fototoestel of camera. Heb je wel eens een foto gemaakt met je mobiele telefoon? Die zijn vaak mooier dan je denkt! Deze foto's kun je natuurlijk ook gewoon delen via je oude mobiele telefoon op social media of opslaan in je fotoboek. Het is ook een mogelijkheid om je oude mobiele telefoon te gebruiken als notitieboekje. Ideaal als je bijvoorbeeld verhalen schrijft of gedichten. Doe je inspiratie op onderweg? Noteer dit in je oude mobiele telefoon, het ideale notitieboekje!

Recyclen

Als je echt geen gebruik meer kunt maken van je oude mobiele telefoon, kun je deze altijd nog inleveren om te laten recyclen. Zo help je het milieu en hoef je ook niet bang te zijn dat er vervuiling ontstaat. Je kunt je oude mobiele telefoon inleveren bij een recyclingbedrijf of ze helpen je met het opnieuw gebruiken ervan. Zo gaat je oude mobiele telefoon nog een keer gebruikt worden. Je leest het goed; er zijn nog heel veel mogelijkheden voor je oude mobiele telefoon. Voor welke optie ga jij?