Onderwijs gegeven door middel van de telefoon

Onderwijs gegeven door middel van de telefoon

In de digitale wereld waarin je nu leeft, heeft technologie een nieuw tijdperk ingeluid van manieren om te leren. Hier gaan we het hebben over een van deze methoden - mobiel leren.

Belichaming van Duolingo

Zeg je mobile learning, dan zullen veel mensen meteen denken aan Duolingo. Deze gratis app heeft het leren van talen geheel gedemocratiseerd, en biedt een laagdrempelige toegang tot het beheersen van talen over de hele wereld.

Het geheim achter het succes van Duolingo zit hem in de speelse, game-achtige opzet. Je bent geneigd om de lessen te volgen zoals je een spel speelt, vol vertrouwen in je voortgang en graag scorend voor betere prestaties. En voordat je het weet, ben je al aan het oefenen met nieuwe woorden en grammaticaregels in de taal die je leert.

De invloed van NHA cursussen

Aan de andere kant krijg je met de NHA.be cursussen een meer formele leeromgeving, direct op je telefoon. De lessen zijn zorgvuldig gestructureerd en bieden een breed scala aan onderwerpen, van zakelijk tot creatief, die je op je eigen tempo kunt volgen.

De NHA.be cursussen bieden veel flexibiliteit die essentieel is voor volwassenen die hun scholing willen voortzetten. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich hier aanmelden. Onafhankelijk van de intensiteit van je schema kun je je blijven ontwikkelen.

Synchronisch leren

Een kenmerk dat deze leerapps onderscheidt, is het synchronisch leren – gebaseerd op oefeningen die gekoppeld zijn aan real-time feedback. Jij bepaalt jouw tempo en je leert van je fouten in een veilige, lonende omgeving.

Door aantrekkelijke en interactieve inhoud wordt mnemonisch leren gemakkelijker. Dankzij oefeningen met directe feedback verwerf je snel nieuwe kennis en consolideer je deze in je langetermijngeheugen. Zo wordt leren via de telefoon niet alleen handig, maar ook effectief.

Jouw telefoon, jouw klaslokaal

Jouw leerreis is pas net begonnen. Of je nu talen wilt leren met Duolingo of de diepte in wilt duiken met een NHA.be cursus, de keuze is aan jou. Met de wereld letterlijk aan je vingertoppen, kun je beginnen met het transformeren van je telefoon in je persoonlijke klaslokaal. Het is nu tijd om te genieten van onbeperkte kennis, waar en wanneer je maar wilt.