Hoe kun je jouw Bol.com cadeaukaart saldo checken?

Hoe kun je jouw Bol.com cadeaukaart saldo checken?

Heb je een Bol.com cadeaukaart ontvangen en ben je benieuwd naar het saldo? Geen zorgen, het controleren van je cadeaukaartsaldo is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. In dit artikel zullen we je laten zien hoe je jouw Bol.com cadeaukaart saldo kunt checken, zodat je precies weet hoeveel tegoed je nog hebt om te besteden.

Online saldo checken

De makkelijkste manier om jouw Bol.com cadeaukaart saldo te controleren is door naar de Bol.com website te gaan en daar de saldochecker te gebruiken. Ga naar de Bol.com cadeaukaart pagina en voer de cadeaukaartcode en de pincode in die op de achterkant van de kaart staan vermeld. Klik vervolgens op 'Check saldo' en je zult direct zien hoeveel tegoed er nog op jouw cadeaukaart staat.

In de Bol app

Heb je de Bol.com app op je smartphone of tablet geïnstalleerd? Dan kun je ook heel gemakkelijk via de app jouw cadeaukaartsaldo controleren. Open de app en ga naar het menu. Kies daar voor de optie 'Cadeaukaart saldo checken' en voer de cadeaukaartcode en pincode in. Het saldo van je Bol.com cadeaukaart zal dan direct worden weergegeven.

In een Bol online winkel

Als je liever persoonlijk jouw cadeaukaartsaldo wilt controleren, dan kun je ook terecht in een fysieke Bol.com winkel. Neem je cadeaukaart mee naar de winkel en vraag een medewerker om jouw saldo te checken. Zij kunnen dit voor je doen aan de kassa of bij de klantenservice. Op deze manier kun je gelijk zien hoeveel tegoed je nog hebt en eventueel direct een aankoop doen in de winkel.

Klantenservice

Mocht je geen toegang hebben tot internet of niet in de gelegenheid zijn om naar een Bol.com winkel te gaan, dan kun je ook contact opnemen met de Bol.com klantenservice. Bel naar het telefoonnummer dat op de Bol.com website staat vermeld en geef de medewerker je cadeaukaartcode door. Zij zullen dan het saldo voor je controleren en aan je doorgeven.

Het controleren van jouw Bol.com cadeaukaart saldo is dus heel eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. Of je nu online, via de app, in de winkel of via de klantenservice checkt, je hebt altijd snel inzicht in hoeveel tegoed je nog hebt om te besteden. Vergeet niet om regelmatig je saldo te controleren, zodat je altijd op de hoogte bent van het beschikbare bedrag op je cadeaukaart. Veel winkelplezier!